Resultaten voor orthopedie

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     orthopedie
 
Orthopedie IJsselland Ziekenhuis.
Ervaringen van patiënten. Orthopedie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van afwijkingen en ziekten van het steun en bewegingsapparaat in algemene zin, en bij alle leeftijden. De vakgroep orthopedie van het IJsselland Ziekenhuis bestaat uit zes orthopedisch chirurgen.
Orthopedie.
Individueel en samen met de afdeling Orthopedie van het Universitair Medisch Centrum Groningen UMCG volgen en onderzoeken we nieuwe ontwikkelingen en technieken. Sportgeneeskunde is een speerpunt van ons specialisme Orthopedie. Wij werken daarin nauw samen met het Martini Sportmedisch Centrum.
Orthopedie Techniek Aardenburg Revalidatiecentrum Defensie.nl.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Defensie.nl Onderwerpen Revalidatiecentrum Orthopedie Techniek Aardenburg. Zoeken binnen Defensie.nl Zoek. Orthopedie Techniek Aardenburg. Militair Revalidatie Centrum MRC Aardenburg heeft een eigen instrumentmakerij: Orthopedie Techniek Aardenburg OTA. Als u protheses of ortheses nodig heeft, laat u deze aanmeten bij OTA.
orthopedie Nederlands woordenboek Woorden.org.
Onderzoek en behandeling die gericht is op voorkomen, genezen of zo goed mogelijk leren omgaan met afwijkingen aan het bewegingsapparaat botten, spieren en gewrichten. Orthopedie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van afwijkingen en ziekten van het steun en bewegingsapparaat.
Orthopedische chirurgie Amsterdam BovenIJ ziekenhuis.
Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hier: Home Patiënt Specialismen Orthopedie. Orthopedie is het specialisme dat zich bezighoudt met het bewegingsapparaat: het skelet, de gewrichten, de spieren, pezen en banden. U kunt naar de orthopedisch chirurg worden doorverwezen door de huisarts.
Orthopedie Treant Zorggroep.
Op de afdeling Orthopedie werken onze orthopedisch chirurgen nauw samen met een uitgebreid team van medewerkers: de physician assistant PA, poli-assistentes, secretaresses en gipsmeesters. Daarnaast zijn er bij Orthopedie ook arts-assistenten werkzaam onder begeleiding van de orthopedisch chirurg. Lees meer over Orthopedie.
Orthopedie - Overzicht van onze specialismen - Franciscus Gasthuis Vlietland. Zoeken door de site. Zoeken door de site. Wachttijden. Maak een afspraak. Bekijk de folder. Bekijk de folder. Bekijk de folder. Bekijk de folder. Bekijk de folder. Bekijk de fol
Op deze manier krijgt u de best mogelijke zorg voor uw probleem. Ook is er op de afdeling Orthopedie veel kennis over de behandeling van sportletsel en traumatologie. Aandoeningen en ziektebeelden. Hieronder vindt u informatie en uitleg over uw klacht.:
Orthopedie.
Voor een precieze diagnose en een eventueel kunstgewricht wijst hij u door naar de orthopedisch chirurg. Ook bij andere klachten aan uw steun en bewegingsstelsel, bijvoorbeeld rugklachten, gewrichtsontstekingen, een botbreuk of gescheurde pezen of banden, kan de orthopedisch chirurg misschien wat voor u betekenen.
Orthopedie OLVG.
De polikliniek Orthopedie is gevestigd op beide hoofdlocaties van OLVG. Uw afspraak wordt gepland op uw voorkeurslocatie.Orthopedische operaties vinden met name plaatsop OLVG, locatie West.Enkele uitzonderingen op locatie Oost. Medisch-wetenschappelijk onderzoek neemt bij Orthopedie OLVG een belangrijke plaats in. We hebben daarom een eigen researchbureau.
Home.
Orthopedie houdt Nederland in beweging! De NOV faciliteert de orthopedie op het gebied van kwaliteit, opleiding scholing, beroepsbelangen, wetenschap en patiëntenvoorlichting. 16 juni 2022 Nieuwe bestuursstructuur LROI. 22 jun wo 22 jun 08:00: - vr 24 jun 17:00: Lissabon EFORT Congres 2022.
Orthopedie Deventer Ziekenhuis.
De afdeling Orthopedie is er voor mensen die pijn ervaren bij bewegen. Een orthopeed kijkt naar de schouders, knieën en rug, maar bijvoorbeeld ook naar botten en spieren. Orthopedie is een breed vakgebied en daarom behandelen wij allerlei soorten klachten, zoals een gebroken heup of een sportblessure.

Contacteer ons